En virksomheds sande identitet opbygges over længere tid af de folk, som er en del af den. Dette sker bl.a. gennem de beslutninger, som træffes, og de handlinger som udføres.

Hos os i Mac Baren står vi for solide, stolte familietraditioner, hvor vores værdier og de mennesker, der arbejder sammen med os, er hovedprincippet i vores stabile vækst.

Vores stærke værdier udtrykker, hvad der kendetegner os, og hvad vi kan forvente af hinanden. Dermed fastlægger de også, hvad vores omverden kan forvente af os. Værdierne ligger til grund for alt, hvad vi gør, og bygger bro mellem vores historie og fremtiden.

TRADITION OG FORNYELSE

Mac Barens historie startede for mere end 130 år siden, og takket være vores store engagement er vi fortsat med til at skabe fremtiden. Dette ville ikke være muligt, uden den opmærksomhed og respekt vi har for vores traditioner, som har hjulpet os til at blive førende inden for produktionen af pibetobak.

Vækst, prestige og kvalitet i både produkter og processer er umulige at opnå uden at troen på innovation i ethvert perspektiv. Innovation og fornyelse ligger i Mac Barens DNA, der starter fra beslutninger på ledelsesniveau og løber videre gennem produktionsprocesserne.

Vi lægger også stor vægt på at udvikle individuelle færdigheder for medarbejderne, som er grundlæggende for at sikre virksomhedens vækst og udvikling, der er baseret på vores tre vigtige fokusområder: konkurrenceevne, rentabilitet og innovation.

SE VIDEOEN

MEDARBEJDERE I BALANCE

Det bedste hold består af spillere, der er i balance med sig selv, hinanden og deres omgivelser.

Mac Baren har altid været særlig opmærksom på at sikre sine ansatte fordele og faciliteter, der kan være nyttige for at skabe en god balance i arbejds-, familie- og fritidslivet. En medarbejder, der er i harmoni med sig selv, og som er stolt af at arbejde for sin virksomhed, er mere disponeret for at bringe entusiasme, ideer, innovation og erfaring til det arbejdsteam, som vedkommende er en del af.

Fleksibilitet og initiativ samt gode samarbejdsevner og bevidsthed om egne grænser er alle kvaliteter, der kommer naturligt til mennesker, som har fundet den rette balance i deres liv. Denne balance og vejen dertil vægter ledelsen utroligt højt.

SE VIDEOEN

FRIHED OG ANSVAR

For at vi hos Mac Baren kan fortsætte vores vækst, er det helt grundlæggende, at enhver skal yde sit bedste for at gennemføre og nå vores mål. For at gøre dette muligt giver ledelsen alle ansatte en stor grad frihed indenfor den enkeltes ansvarsområde. Dette gør, at vi stimulerer vores medarbejdere og opmuntrer alle til at udtrykke deres egen ekspertise og initiativånd.

Ledelsens prioritering er at definere og formidle arbejdsområde og arbejdsopgaver til hver enkelt medarbejder. Dette indebærer delegering af de opgaver og ansvar, der forventes udført inden for en given tidsramme. Samtidig garanterer vi imidlertid fleksible arbejdsforhold og støtte til en kreativ tilgang til arbejdet. For os hos Mac Baren er dette vigtige succesfaktorer, som giver os mulighed for at være en fremsynet og moderne virksomhed, hvor alle medarbejdere har frihed under ansvar.

SE VIDEOEN

KVALITET I ALLE FORHOLD

Kvalitet betyder ikke blot at kunne tilbyde rygere over hele verden de bedste tobakker med unikke aromaer udvalgt af eksperter. For os hos Mac Baren skal kvaliteten være til stede i alle aspekter af det, vi gør. Der lægges vægt på den enkelte medarbejders arbejde, hvilket bidrager til, at Mac Baren er en anerkendende, troværdig og pålidelig samarbejdspartner og arbejdsplads.

Høj kvalitet vil altid være vores førsteprioritet, og vi vil aldrig springe over, hvor gærdet er lavest. For at kunne garantere de høje standarder, som vi fastsætter, baserer vi os på et højt kommunikationsniveau inden for virksomheden, hvor vi deler information og viden.

I en tid med masseproduktion og fokus på multinational magt placerer vi altid kunden i centrum. Kun på den måde kan et lille familiefirma tilbyde kunder anerkendte produkter, der rækker ud over forventningerne, samtidig med vi styrker vores position som markedsleder.

SE VIDEOEN