Ledige stillinger

WORK WITH US

Som medarbejder hos Mac Baren Tobacco Company A/S vil du opleve en virksomhed præget af frihed under ansvar, hvor vi arbejder målrettet og engageret for at sikre kvalitet i alle forhold. Vi tager ansvar, både for at nå vores strategiske mål, men også for at sikre et sundt arbejdsmiljø. Det er vores styrke, at vi fortsat formår at udvikle virksomheden, samtidig med at vi fastholder vores stærke markedsposition.

Vi ønsker, at tiltrække og udvikle de bedste medarbejdere til at hjælpe os med at nå vores mål.

Har du lyst til at blive en del af Mac Baren Tobacco Company A/S bedes du søge via ovenstående link. Vi modtager og opbevarer kun ansøgninger digitalt.

Balance & well-being

Hos Mac Baren Tobacco Company A/S passer vi godt på vores medarbejdere og tilbyder bl.a. kantineordning, massageordning på arbejdspladsen, sociale arrangementer, privat sundhedsforsikring, diverse rabataftaler, herunder Hotel Svendborg og Hotel Fredericia og meget andet.

VÆRDIER

Hos Mac Baren Tobacco Company A/S er vi meget bevidste om vigtigheden af et stærkt værdisæt, som grundsten i et godt arbejdsmiljø. Nedenstående værdier danner rammen om vores hverdag:

  • Vi har frihed under ansvar
  • Vi leverer kvalitet i alle forhold
  • Vi er medarbejdere i balance
  • Vi har tradition og skaber fornyelse

Læs mere